Saturday, May 1, 2010

Tak de mood

Ha...lately tak de mood nak update..
tak tahu la kenapa...
currently at kuala lumpur...
melepak bersama cintahatikuwan
and waiting for cintahatikuroza..cepat2 la sembuh..nk jalan2 sakan ni...
hihihiihi..nuruljannah..wtpe kamu nk risau tak update blog..?
kamu bukan ade pembaca pon..perasan lebih...

**anyway..saye ade wat blog baru..cintahatijannah
sape2 nk saye invite kat blog tu sila la tinggalkan email kat comment entry ni ye..
leh bace perkembangan saye ngan cintahati saye yg lom bersedia nk open in public lagi..
hihihi...

8 Comments:

  1. Sweet Cleopatra said...
    salam...
    hye...acc kn first time follow blog ni..n blog yg nice..^_^
    adeqmanje said...
    aq nk follow gak kisah chentahati ko tuh..ley?? ;p
    Shana Shafiza said...
    Salam, Kak Nurul! Shana ikut blog akak yg lg satu tu boleh? :)
    =*NuRo0L* = said...
    alahai kawan2..sila la tinggal kan email korang kat sni..nti aku invite..
    su:ko leh jadi readers..but jgn bukak molot ngan org lain..coz aku tak nak kecoh2 hal ni..hihi
    shana:dear..u always welcome..
    adeqmanje said...
    alin_putri2720@yahoo.com
    Are-Gya said...
    jannah2 nk jgk..
    capri_sakura@yahoo.co.uk

    aku da update psl hr tu jgn lupe tgk..
    =*NuRo0L* = said...
    ha..i ilready invite both of you..aji and my beloved cousin yg dipakse untuk senyap2..sila la cek email masing2..and add blog nye ade kat email tu..all the best..
    Shana Shafiza said...
    cute_gal_shana@hotmail.com

    Thanks, Kak Nurul :)

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online