Sunday, May 30, 2010

Adegan memalukan diri sendiri...


Based on this picture, you all already know what really happen right..? ha.. really silly me... dah siap pegi jalan kat TESCO ok... beli itu ini, siap g masuk DVD store, pegi kedai RM5, siap beli air bandung pearl lagi beb.. dengan slumber nye... ha.. and dah masuk kereta, OTW g tgk adik angkat saye kat Sek. Teknik Perdagangan JB, baru perasan and I scream to my adopted sister "masyaallah..!!!! astaghfirullahalazim nabila..!!! ape nak jadi ngan aku ni..!! selipar sebelah lain sebelah lain..!!!" dah 70% perjalanan baru perasan ok.. padahal dah bere'jam' saya pakai tanpa rasa bersalah, tanpa rasa tidak selesa.. and sebenarnye saya tertukar kasut yang sebelah ni bukan dari rumah saya, kat rumah yang saya bertandang before pegi TESCO.. actually,yg sebelah kiri dan pasangannya saya pakai, and yang sebelah kanan dan pasangannya pulak, mama yang pakai... jadi apa..? ada 2 mangsa selipar kawen la masa tu.. and masa tu pulak mama naik kereta lain and destinasinya pun berbeza... mama mase tu dapat diselamatkan tanpa memalukan diri sendiri, dia pinjam selipar tuan rumah.. saya tak perasan sebab saya keluar dulu dari rumah tuan rumah itu.. hihi

**dari kejadian ini,saya dah buat kesimpulan tentang diri saya sendiri.. saya akan slumber je selagi saya tak perasan that, there is something wrong with myself.. even saya pakai baju terbalik pon, selagi tak perasan or tak ade orang tegur, saya akan jalan and bercakap dengan penuh yakin.. AND if saya dah perasan ada yang tak kena, saya akan jadi someone yang sangat pemalu and trus tak nak kuar kereta or worse, saya akan moody selagi tak diperbetulkan semula.. eiii... malu..!!!!!

7 Comments:

  1. ween said...
    HAHA. saya pun pernah experienced benda yg sama masa kelam kabut nak pergi xm. yg ini ok lg sbb dua2 sandal hitam n x obvious sgt. saya dulu tersarung sebelah selipar, sebelah lg sandal. wuuu. dah la realize before masuk dewan xm, rasa x comfortable lansung sepanjang jwb xm. asek duk cover2 kaki ;p
    adeqmanje said...
    haha..lwklah ko nih..mmg yakin kn ko..haha.. ;DD
    =*NuRo0L* = said...
    ween: ha..thank god kasut tu tak banyak beza...and masa dapat tahu tu dlm kereta..kalo tak..sumpah nanges kat situ jugak...waaaa....
    =*NuRo0L* = said...
    dear cousin: u know me kan..? betapa yakin aku berlenggang...hai mak enon..gile lucu.. dah le lepas tu nk g holiday plaza plak.. hm..terpaksa aku korek2 bonet jumpe kasut merah..nasib la matching ngan baju..kalo x,aku suruh nabila patah balik amek kasut lain..
    ardinihumaira said...
    dni pernah pakai tudung terbalik.. hik3..

    selamba je la kan.. ;p

    DOWNLOAD NASYEED PALESTINA TERCINTA
    Nash said...
    huhu, seb baik dua2 kaler itam, mgkin tak rmi yg prsan..

    klu satu kaler putih, satu lagi kaler hitam, masak2x... :D

    Jom baca: 17 Cara Cari Pasal Dengan Roomate Anda
    d great bowler. cehh. said...
    hakhak,.!

    sye pn pna gak. pkai tudung terbalik. time tu, saya perasan sendiri. ya rabbi,dah lama berjalan, baru saya perasan. then saya ckp kt ayh sye, pastu ayah saya ckp pe kt sye??


    "sengal."



    haha! lenkali check btol2 ye :)

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online