Wednesday, February 13, 2013

Duit Free!!

Pertandingan menurunkan berat selama sebulan secara online!

Salam semua!hai!! NJ sihat2 saja, kawan2 mcmana??

ada bran tak nak join pertandingan lose to win ni???

selalu tengok 'The Biggest Loser'? teringin nak join??

nahhh~ sekarang ni, kat malaysia pun ada.tak payah pegi luar negara dah nak The Biggest Loser bagai.. cool kan?



Peserta yang menyertai peraduan Lose 2 Win berpeluang memenangi hadiah WANG TUNAI !! turun berat?dapat duit lagi? wow!! ade org bagi duit kat awk bila dapat turun berat?kami je berani buat..

Tempoh pertandingan hanya 4 minggu dan ia bermula pada (23 / 02 / 2013)dan berakhir pada (23 / 03 / 2013)

Peserta yang MENCAPAI REKOD PERATUS (%) TURUN BERAT BADAN TERTINGGI dalam tempoh 4 minggu akan memenangi hadiah WANG TUNAI !!!

HADIAH PERTAMA RM 1000

HADIAH KEDUA RM 500

HADIAH KETIGA RM 250

TERBUKA KEPADA LELAKI ATAU PEREMPUAN!


Apa yang MENARIK? # Anda akan mendapat nasihat dan 'coaching' percuma secara online tanpa perlu hadir di sesi2 tertentu setiap minggu.

yang menarik lagi, korang tak payah usaha sorang2.. nanti akan ada coach peribadi yang akan coach dan timbang dan pantau progress korang selalu.

acara akhir nanti akan ada majlis gempak macam biggest loser tu! siap ada jamuan makan!

nak tengok hasil pertandingan tu? ni ha bekas peserta lose to win ni :


nampak makin muda dan sihat kan?

after lose to win, dia still keep on doing the routine and got superb result!! STILL MAINTAIN KACAK!!itu yang penting.

jadi, tak teringin nak turun 20kg dengan tak payah berlapar semua? jom join lose to win ni!

untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :

BBm: 22C2C64B


WhatsApp/ Call/ SMS: 013-3563906

Wednesday, February 6, 2013

tanya pada diri, apa kata hati.
Kebebasan kewangan, gaji tiga kali ganda?
kebebasan masa, tampa ada paksaan kesini sana?
kebebasan berfikir, tanpa ada yang memantah idea kita?
kebebasan beribadah, boleh salurkan lebih masa/wang/tenaga pada jalan Allah?

pada Jannah, ini yang penting!
pada anda?
selama mana masa yang diluangkan bersama keluarga?
selama mana masa kita ada masa untuk beribadah?
selama mana masa untuk memanjakan diri sendiri?
tanpa ada rungsi dan risau?

tanya pada diri anda.
sejauh mana kita berusaha untuk mendapa masa yang terbaik dalam hidup?
sejauh mana kita berusaha untuk mendapatkan masa berkualiti untuk beribadah?
sejauh mana kita...??

untuk kebebasan masa?kebebasan kewangan?
tanya Jannah bagaimana Jannah dapatkan semuanya..
Call/sms/whatsApp 013-3563906
BBm 22C2C64B

Tuesday, February 5, 2013

LOOSE 10KG?
ASK ME HOW
013-3563906/017-9707520
JANNAH

Sunday, August 5, 2012



Kulit muka berminyak teruk.. Jerawat tumbuh tanpa mata, nanah berkumpul dubawah kulit dalam tempoh masa yang lama, kesan jerawat lebam dah kulit kusam..
kawan-kawan mempunyai masalah yang sama dengan saya? berminat nak tahu bagaimana saya dapat mengatasi masalah jerawat saya?
hubungi saya di 013-3563906
insyaallah saya punya cara menyelesaikan masalah kita..

Thursday, September 22, 2011

"This is 'sticky post' and it will STICK on top til 22 Sept 2011
please scroll down for new post, Thank you..(^_~)"

Salam to all.. maaf la saya jarang update blog.. Lately sibuk memanjang.. cuti hari Malaysia, cuti lepas phase test.. memang tak sempat la nak online blogger.. ni baru je ad mood untuk blogwalking.. then tadi terlintas nk tgk update dari Puan Apash.. cian dia, xde orang join giveaway dari blog 'Apash Sweet Treats' .. serious kak, sy terlupa langsung nak follow blog akak yang lagi satu tu.. bukan sebab Syarat penyertaan terlalu banyak, bukan sebab hadiah tak menarik, part kurang promosi tentang giveaway tu, betul skit la sbb saya tak tahu menahu langsung pasal giveaway tu.. then blog akak yang CherishLoveTogether tu je yg sy follow, the other one tak follow.. xpe.. kali ni saya promote giveaway akak ni ye..pasni mesti glamer.. kawan2 saya ramai suka wat kek ni. betul tak kawan2..??? ok kawan2, ni saya nak jemput kawan2, join contest dari Puan Apash ni..

Camne nak join??

  1. kawan2 dialu-alukan menjadi follower blog Apash Sweet Treats. Tiada paksaan. ^___^ (kalo tak follow cmne nk tahu menang ke tak kan? so follow la.. boleh tgk update kek2 dari Puan Apash kita ni..)

  2. Letak Giveaway Banner di side bar blog anda berserta link back to this post. (banner yang chomeyl kat bawah ni ye.. ha.. pasti cantik blog korang kalo ad pink lady beserta kek disebelah ni.. alamak lapar plak rasa bila tengok kek tu ye.. mintak2 menang la.. dapat saya ber make-up mcm pink lady ni.. al maklum dah ad beg make up cun melecun la kate kan..)

  3. Kawan2 juga perlulah membuat 1 entry khas tentang giveaway ini ..asalnya Puan Apash nak tgk gambar kawan2 or anak korang or suami korang, bersama apa2 jenis "sweet treats".. contohnya: cake,cupcake, cookies, ice cream n ape2 jela... (syarat pamer gambar tu telah dimansuhkan, kawan2 cuma perlu buat post tentang giveaway ini saje.. so kalo kawan2 tak letak gambar pun xpe.. tapi kalo letak lg best la kan.. mesti happy bila Puan Apash kite baca post kite nanti..)

  4. kawan2 juga perlulah menjadikan post tersebut, sticky post selama 48jam.

  5. Tinggalkan comment di post 'http://apashlovetobake.blogspot.com/2011/09/apash-sweet-treats-first-giveaway.html' berserta dengan link entry anda.

  6. Tarikh tutup penyertaan 10 October 2011 jam 8.00 pagi. (cepat tau kawan2... selagi ada masa ni, jom la join.. mane la tahu, rezeki kita, dapat hadiah kat bawah ni.. bertuah.. tak keluar ape2 modal...)
Hadiah nya ape??

ada 2 hadiah..

1 x Make up bag
by
Syasya Creative Handmade Bags
(Puan Apash pesan, Penggunaan fabric mungkin berbeza. Tetapi design sama)



1 pack of Choc Chip cookies (yg sedap & rangup)
by
Apash Sweet Treats
(gambar kat bawah ni saya culik dari blog Puan Apash..
mungkin msa hadiah tu bentuknya lain sikit ye kawan2)

***So DUA(2) pemenang yang Puan Apash cari ye. Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org. mari la sama2 kite join giveaway ni.. mane la tahu, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia Allah saja yang tahu.. Good luck ye kawan2.sayadah join, anda bila lagi? hihi...

 

blogger templates | Make Money Online