Tuesday, May 25, 2010

I LOVE YOU MARA Part 1: Saya sayang MARA...!!

Saya sayang MARA... mara sangat baik.. surat temuduga saya sampai selepas tarikh temuduga.. arrkk...!! sangat sayang MARA.... sayang sangat2... huu...saya sedih la.. cita2 saya.. impian saya... kecewa, marah semua ada.. at that particular time that i knew it was an interview letter and the interview session was 'dah terlepas la dik'... my heart feel so sakit.. so cm-nak-pecah... ar.. air mata pon tak sampai hati nak meleleh... 4jam saya duduk kat bistro MARA tu,tak tahu nak buat apa,tak tahu nak pegi mana.. buntu...

Syukur la masih ade kekuatan jalan, naik train and balik FBI (lepas nanges2 dalam tandas MARA tu..ei pk2 balik,malu je) but anyway,its normal kan..?sedih sebab sesuatu yang kita harapkan, terlepas begitu saja dek kerana POS LAJU yang tak berapa nak laju tu... Ya allah.. berilah aku kekuatan untuk menghadapi semua ini... syukur masih ade yang sayang, layan my phone call yang ntah-ape-ape-ntah-membebel-seolah-olah-tak-terima-kenyataan...

dengan mudah nye akak tu cakap.. "takpe,awak cuba la mohon tahun depan.. lagipun kite dah buat selection, tapi belum tentu kita hantar semua.."..WHAT!??? semudah itu ke..? its your fault anyway.. sebelum ni semua surat interview MARA akan call dulu.. kanpe kali ni TAK CALL..??
"Ah,kita nak cepat,so pakai pos laju je mudah"...sampai hati sungguh... kawan2,boleh tolong jawab tak.. CALL and POSLAJU mane lagi laju..??? bile i dah pertikaikan tanggungjawab kerja dia, baru nak cakap "takpe la dik,awak buat la permohonan pada pengarah.. saya pon tak tahu nak buat apa.."

ape tindakan saya seterusnya..?? **to be continue....

**agak2 dapat tak, saya do the same thing cm ni, during my convocation day..? most probably at UK... Berharap sangat ni...

3 Comments:

  1. adeqmanje said...
    insyaALLAH..where there's a will, there's a way..doa bnyk2..kami pn akn slalu doakan ko k.. :)
    =*NuRo0L* = said...
    TQ2..sangat2 tq..ei..buntu ni..tak prepare ape2 langsung..
    Farah said...
    gud lak k! semoga dipermudahkan mase interview nnt :D

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online