Friday, May 7, 2010

Selamat berHari Jumaat

Update via E71 lagi..
Hari ni hari jumaat kan...
sering kali saya terasa jumaat adalah hari yg lain dari yg lain...
Jika hari2 sebelum ni hati saya gundah gulana...
Tapi bila tiba hari jumaat... Mcm cool je...
Pemandangan pon cm best je...
Jejaka2 tampan berbaju melayu merata2...
Ha..."Heaven nye"....
Fenomena biasa hari jumaat...
Ha..kan best tiap2 hari adalah hari jumaat..
Tapi tu la..so setiap malam akan jadi khamis malam jumaat..
Eh mane boleh..kena jadi jumaat malam jumaat la kan..
Hm...besarnye ciptaan allah...diciptakan hari yg berbeza2..
jadi kite tak la keliru.. Kita boleh bezakan: "kita jumpa hari khamis ye.."
Kalau setiap hari adalah hari jumaat kita akan keliru..
A: "kita jumpa hari jumaaat ye.."
B: "jumaat bile?jumaat 1?jumaat 2?"
Ha...power giler allah...siap ciptakan tarikh..
so wujud la diary based on dates...hihihi..

**soryla kalau u all tak phm post saye ni..tengah mode mengagumi ciptaan allah ni...update post ni pon dalam kereta OTW KL~JB...doakan saya selamat sampai ye..

7 Comments:

  1. Are-Gya said...
    ko ni..
    klu hari2 jumaat..ko da xkn rs r mcm ni..sbb sume pekara biasa..hari2 wat bnda yg same..
    faye said...
    jannah nie ...sempt agi kan ko update guna phone ko...huhu
    =*NuRo0L* = said...
    ha..tu la agy..kalo setiap hari adalah hari jumaat,tak de la weekend...huu...
    =*NuRo0L* = said...
    teha:ni la guna ade E71..tapi aku pkai sim broadband aku masuk kat hp ni...sbb no celcom aku tu Upax..tak nak wat bill..
    faye said...
    so weh E71 x der wifi ker......
    =*NuRo0L* = said...
    memang la ade WiFi...tapi tgh highway mane nk cari WiFi...tengkorak la jadi nye...
    alah..mase kat sogo ke kat mane2 ke aku pkai sim broadband gak..signal lagi stabil...kalo pkai Wifi bape sangat range nye...jauh mane aku leh pegi...dari broadband tu tak guna,pkai la hp...kalo dh smpai rumah..pkai la kat lap top plak..hihihi
    adeqmanje said...
    menarik..bersyukurlah kita diciptakan sebagai insan yg tau bersyukur..alhamdulillah.. :)

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online