Thursday, April 22, 2010

mc'donald: i'm lovin it

currently update via my E71...
Ha...who cares kn? Takde sape pon bace blog saye nii..
lain la kalau saye ni seglamor cik sarah al-fitrie tu...(u know who u r kn baby..?)
ha..i promise u nak dating2 tapi tak sempat la sayang...next week i will come to KL again...ha..?AGAIN...!!?? Yes..again...selang beberapa hari je from now...ya...nak g hantar report intra(yang masih tak mula buat lagi..),and lepas tu kite dating ye cik sarah(sila la text me ur number sarah,and let me know who u r)nti mudah kite nk pilih2 date..
**lepas intra ni saye ade mcm2 plan...nk g english class,nk settlekan lesen dot.dot.dot..(ha..ratu mesti gelak and kutuk saye),nak cari keje..ha..banyak lgi..penuh jadual..cume tak tahu nk susun cmne..dh la .sekarang banyak dapat mcm2 wedding invitation dari kawan2...ha..pade sape2 yg nk kawen sila la jemput saye awal2..so leh la sediakn hadiah awal2..and saye leh cari baju vogue untk attend wedding kamu itu...tunang pon leh jemput(ye cik sarah)...ok..itu saje membebel hari ini...

5 Comments:

  1. ~ As ~ said...
    uishhh samalah E71..klau dpt update blog dengan gambar sekali menggunakan E71, buat lah tutorial k.... dah puas godek tak dpt...ahahaha
    =*NuRo0L* = said...
    ha..i will...nanti bace ye..maybe pas intra ni i wat post tutorial..khas untuk u..sory tak leh wat dlm mase terdekat ni..i bz..
    Are-Gya said...
    wah3..
    besh n menarik beb..
    huhuhu
    pkai hp je skrng

    ngeee
    =*NuRo0L* = said...
    ha...tahu xpe jie..aku seronok ngan hp ni..pantang leh connect wireless..trus aku facebook or blogging...hihihiii
    sarah al fitrie hehe said...
    hehe baik cik nurool! hehe nnti daku text kamu lepas itu vacation.bak mai tunjuk ur tuuuttt hee

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online