Thursday, March 11, 2010

Tag:Braces Ku yang tak abes bayar lagi...

1.- Adakah anda rasa HOT???
hot la jugak..bile panas terik or ujan petir molot i lagi hot..

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



nah..jangan gelak ok...memandangkan saye single,so ini la di wallpaper saye...

3 - cerita pasal gambar?
hm..pic ni senyuman bersama braces saye mase amik sijil kat ILP Kepala Batas..jadi TOP 10 student ni..tu yg bangge skit...
**padahal letak pic ni sebab nk mengingatkan diri supaya kumpul duit wat bayar braces.. RM1.4K lagi.. tolong.. sape nk sponsor saye..??

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
hm..ade la sebulan yang lepas..

5 - lagu terakhir anda dengar?
Tinggalkan aku by Anuar Zain
**gile frust dengar lagu nih... dengar ulang2 woo...

6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Jai,angah, penguin(mase sekolah rendah budak laki ejek), Jane(masa kat IKM dak2 pelat)

7 - tag lagi 8 org
semua kawan baik saye dah kena tag dengan payied,wana and bari'.. cmne nk tag nih..?
1-Syafiza dak India
2-Farid Aris yang selalu di kejar hanjing(jahat hanjing tu)
3-Ajie si toke Handphone
4-Pyan
5-Sarah future wife to abg askar
6-Kak Farah nun jauh dimata
7-Zana member adik angkat aku Wawa(balik sekolah buat tag akak ye dik)
8-Yaya adik classmate aku dolu2

9 - siapakah org no.1 kepada anda?
dulu mase kena buli time Sek rendah,dia selalu back up saye... sebab dia tinggi.. tapi sekarang tidak lagi... pilih la mane satu, ketinggian dia yg dah tak berapa nak tinggi atau saye yang dah tak kena buli lagi...

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
hot babe... yang dilamun cinta dengan sorang abg askar... kalo dia nikah, sure saye nak pegi.. tak jemput pon nak pegi jugak..aha..padahal tak penah bersua muke ngan si sarah ni.. tapi trust me.. she a really2 good gurl.. and a pretty gurl too....

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
dia ade hubungan dengan saye la...ahaaaa... hubungan sorang kawan...

12 - bagaimana pula dengan no.4
kasanova dia ni... tak padan dengan kecik... tapi tak pe la.muke ensem.. market tu...

13 - pesanan kepada orang no.6
tunggu kite eh..kite nak g obecis gak sebenarnye... doakan tau...

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
Farid, I love u so much..but only as a friend ye beb... ingat lagi tak kite main bowling kat umah ko.. hehehe..lucu...

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
ade..mereka berdua sangat comel... kalau ade adik pmpn,leh tak nak adik mcm dorang ni..?

16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
kak ngah sangat suke buli saye... dia ade adik yg comel..name nye abon... "abon ade adik pmpn" (ha..?bile mase..?!!) hehehe lucu.. setap kali saye jumpe kak ngah, mesti gelak smpai cm nak pecah perut..ni penting..! saye suke bibir dia yg monggel itu..saye suke dia speaking english..

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
dua2 saye tak suke makan... takot darah tinggi...

18 - perasaan anda wat tag ni?
sangat conflik...kak ngah tag saye tak roger,saye plak bace belog wana and touching dia tak tag saye... merajuk la konon.. sory wana....

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
kalo razman yg jual **-5 tu memang nmpak mcm sengal..duit banyak, g la salon wat rambut tu bagi smart skit..lucu la lu bro....

20 - a)GAY or b)LESS
GAY&LESS....saye suke pada lelaki... itu penting....

**eh..eh..perasan tak tag ni tak de NO.8..?ah.lantak la....

12 Comments:

  1. Che' Mat said...
    u mmg terbaek dari ladang..haha bjimat sikit bli baju tu..haha
    =*NuRo0L* = said...
    aduhai beb..i can't help it..every month mesti ade nak beli baju..even f beli kat kedai 'semua RM10' pon...
    bile u nak jadi suami i ni..nak merengek "abg..sayang nak beli baju boleh tak..?"
    si manes yaya said...
    hehe tengs kak da tag kite..
    tapi soklan nih kita da pnah wat..
    cuma soklan no2 jek yang laen..
    upload pic fav.. bukan nye screen lappy.. =)
    are-gya said...
    cyg ku..
    aku da pnh wat tag ni..
    huhuhuhuhu
    mr reed said...
    hamboi hang!!! bkn main naaa ngutuk aku....kah3...

    ok later on aku jawab....
    dari~ummie said...
    bukan abon la jai...ABOB La....heheh...thanx buat homework kak ngah ni....hihi =)
    Sayer Best said...
    weh takde2.Aku hanya akan maafkan jika ko nak blanje aku makan kenny rogers.AKu tuntut time reunion nanti..hahaha
    =*NuRo0L* = said...
    ah..aku peduli ape..ko lain kali kna tag aku gak even orang lain dah tag aku...phm..?kate syng aku...
    aREGYA said...
    so kne wat r ni?
    =*NuRo0L* = said...
    terpulang ko ar agy..kalo ko dah wat,tak payah la wat lagi...membazir post ko je..baik ko tulis post pasal aku..wheheee....
    pY@n87 said...
    masih sempat lg kan nk komen.....huuhuhuh...ko mengata aku rupanyer..patut pun aku mcm xbaper nk nmpak mase bca blog ni awal2 dlu..huhuhuhuh...seb bek ko ade puji ckit aku ni hensome...walaupun aku sedar ko hnya menyindir aku....
    =*NuRo0L* = said...
    alahai pyan..mane ade sindir..bile aku ckp sesuatu yg baik mesti org kate aku sindir..apakah itu...?

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online