Sunday, March 28, 2010

Double wedding..

currently at my friend's house...nk wish tahniah kat pengantin...
semoga cepat2 dapat baby..nti keh kitorang sewa...ehe...
semoga kekal bahagia dunia dan akhirat...



abg mahadhir& kak Aton


kak yaya Abg Black


*alamak..pic kak yaya ngan hubby dia tak de lagi la..tunggu dari qayyum la.. mereka shoot outdoor di tepi lereng bukit wo...giler best... tunggu ye pic nti naik....
**update:ni pic rembat dari fb cousin kak yaya..kredit here..see..kak yaya sangat cantik ok...saye admire kat dia nih..mahu se'cute' dia pas ni..





ha ni pic saye bersama2 dengan tuan rumah Miera &Jaja ... thanks coz sudi layan akak kat rumah and mjlis family korang.. mjlis ni sangat enjoy ok... semua family mereka sangat baik.. cameraman pon sporting giler... sure saye akan hangout lagi dengan mereka... sebab saye suke..ehe.... ape2 pon.. enjoy.. isnin ni nak g MARA...gementar ni..doakan ye...by2...

4 Comments:

  1. yatie chomeyl said...
    good luck with the MARA application
    =*NuRo0L* = said...
    tq kak yatie...
    Anonymous said...
    siir?? jaga sket statement.... ko jgn mcm2
    =*NuRo0L* = said...
    who's this anonymous..??saye ade salah cakap ke..?

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online