Tuesday, July 6, 2010

Tag:dari sahabat baru Sakiinaa

Tq kiinaa... tag saye..hihi.. saye..hihi.. lucu plak pkai bahasa skema.. anyway TQ ya..
**actually sakiinaa ni kawan baru sy kat dunia blogger ni.. and akan datang akan jadi sahabat dunia sebenar.. sikit masa lagi.. umur dia adik2 je..(wa..terasa diri ini tua ok..)


1- apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
*~Saya ITu INi~*
as you can see...kalo yg capital letter tu mksd nye IT,IN..ha..tu my favorite things to to..
i always want to IN into anything..hihi..mak kepoh..
kalo ayat penuh nye,saya itu ini..mean sy suke segalanya..saya tulis tentang itu,dan juga ini..
itu mean things around me..ini mean myself..

2- apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tu
http://miracleofheavenslight.blogspot.com/
translate dlm bahasa english+arab
keajaiban Nuruljannah..ha..

3- apa method dalam penulisan GadisKecoh?
sape gadis kecoh tu?hm..sakiinaa pon tak kenal,apetah lagi sy..

4- pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
penah jugak..coz masa tu buntu tak tahu nk tulis ape..stress gile..hihi

5- pernah ahli keluarga anda baca blog nie?
yg ni sure ade..expecially abah and kakak saye si cikgu..a.k.a polis..hihi


6- apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain cakap blog anda cantik
hey lantak la..coz saye tak penh mintak comment diorang and sy tak kisah pon ape diorng nk kate.. ni blog saye..kalo tak suke,lu blh blah..

7- bila blog anda diberanakkan?
16/3/2009
1st entry is That we call L.O.V.E
time ni tgh frust ye..and blog ini pengganti and peneman saya sejak ketika itu..
wa bahasa haku hancus....

8- siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
bak kata sakiinaa,mesti la diri sendiri.. coz saye yg click button 'create' tu.. whos next?
alomak..tak tahu la..maybe my roomate masa tu..

9- apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolahhihihi...
mesti la tersenyum simpul dlu..pastu malu sendiri..lebih2 lagi kalo ade orng yg ajuk ayat dlm post sy.. and worst part is..my english is really2 bad.(ya..i admit it..)

**ok..nak tambah soalan
9.5- sila nyatakan hobi kamu bila mula2 masuk web page?page mane yg mula2 anda pegi?
aku tak payah jwb la..soalan baru kn...

10- 5 orang yang bakal di tag.
**pandai2 la tag diri sendiri.. yg wajib :
Ratu okid
wana cumel
teha
aji
babah roza

3 Comments:

  1. Are-Gya said...
    tq2 aku akn wat..:)
    shinawawa eyenie said...
    rjn buat tag iye
    =*NuRo0L* = said...
    tag ni tanda kawan kite tu ingat kat kite..so buat jela..lgpon reader leh lbh mengenali blogger tersebut kalo bace tag..btl x?

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online