Saturday, June 26, 2010

Offer..JPJ..GossipGirl..Lois..=pokai

yeah..hari ni UO ade offer..sempena menyambut ulangtahun kewujudan mereka yg ke-18 and sesi menge'pow' ibu berjaya ye.. and esok saya mahu ke MEGA.. langsaikan hutang, terus booking ujian JPJ pada Jumaat minggu depan.. wow.! sangat soon tu... biar la.. saya mahu cepat2 punya lesen memandu supaya saya boleh pinjam kereta abah.. and boleh drive, my beloved 'man' will seat beside me relax2.. hihihi... semoga saye lepas la ujian tu nti...

Sape layan cite Gossip Girl..?hm... saya minat giler ok...giler..giler...suke.. saya ada simpan full episode of year one till year two.. and now.. year 3 dah kuar kat 8TV.. ya i know.. saya ketinggalan.. saje nk tulis kat sni... suke giler tgk mereka berdua ni.. sangat romantik ya.. lg2 part mereka kat skolah ok.. best student and yet.. still couple.... so adorable..


and masalah terbaru.. saya ada habit yang sangat tak bagus.. suke lepak kat kedai DVD, borak2 dengan kakak yg jual tu.. dia ceritak at sy sal semua series kat kedai dia.. wowo.. sangat teruja.. kuar duit beli.. selagi ada duit nak beli.. dan kini saya sudah pokai ok.. plan mahu beli kasut Lois kna postpone... sungguh sedih ok.. nak2 bile pegi blog kakak ni, terjumpe plak ini...

lagi la buat saya frust menjadi seorang POKAI...wa...POKAI..poket+tak boleh pakai=POKAI...

4 Comments:

  1. tiha said...
    wah jannah banyak beno ke ko beli cter kt kedai tu cm banyak jer...smpi ko kata pokai..btw ak dh ttp akaun fb ak pap nanti ak baca kt blog ko jek ok...hohoh xoxo heheh ^_^
    Are-Gya said...
    gilos make up btul
    =*NuRo0L* = said...
    teha:cite baru semua aku beli..hihi..asal ko ttp akaun fb?
    =*NuRo0L* = said...
    aji:padahal aku dh ade pallet eyeshadow cmtu eh..banyak..tp nak jugak yg ni..gilo...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online