Sunday, July 25, 2010

Baby SN sangat chomel...AdamUltraman juga comel..

tadi siang saya ke rumah kak yatie chomel.. Shafiq Nazhan sudah tidak baby lagi.. dia sudah boy and sudah jadi macho.. tapi masih masuk ke 'restoran' [mummy dia yang ajar saya istilah ini], masih chomel lagi.. and dia sangat suka pada gelang.. itu saja yang buat dia leka bersama saya.. yang lain semua kebanyakan nya dia tak boleh duduk diam diribaan saya.. maybe saya busuk kot.. maafkan aunty ya SN.. hadiah tak seberapa... and soooo banyak2 thank you kepada mummy AdamUltraman kerana sudi layan saya borak2, and most of the topik is saya interview senior2 tentang pengalaman mereka.. kak bella tahu la apa yang saya maksudkan itu... almaklum la, proses kumpul data and save maklumat itu untuk persediaan berkeluarga nanti.. insyallah next time kite gathering lagi ya.. saya semangat dah ni nk join ape saje gathering yg akan datang [tu pun kalau ada yang jemput and berkesempatan la]..insyaallah...

**pic takde la.. tadi leka tak keluarkan pon phone untuk snap picture and camera cintahati saya tinggalkan camera dia dikereta satu lagi[silap2 dia tinggal di rumah mami,saya pun tak tahu] so, saya tunggu kak yatie and mummy AdamUltraman upload la, nti saya copy and paste kan disini ya..

4 Comments:

  1. tiha said...
    isabelle said...
    akak x mintak lagi gmbr drp abang. tu yg x upload lagi. hehe. sbnrnya malas tahap dewa ni haaa...
    =*NuRo0L* = said...
    tiha:ye SN sangat chumel..
    =*NuRo0L* = said...
    kak bella:sila la upload..rupa saya mesti lucu with the braces..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online