Thursday, July 29, 2010

Dating tak semestinya...

berpegang-pegangan..[sambungan tajuk diatas ya] saya dari dulu berazam, tak mahu pegang-pegangan bila keluar dating.. ingat saya saje yang kolot.. rupa2nya ramai kawan2 yang sependapat dengan saya.. seronok bila idealogi kita sama dan konsepnya difahami.. so same2 la kite menjaga batas pergaulan{mesti ada yang kate saya poyo.. but its the true fact.. insyaallah saya niat baik nak berubah} semoga allah perkenankan.. hi.. semangat ni..mahu jadi cinta solehah..**babah kalo bace ini, sila bangga ye dengan mama.. ok.. end of this topic..



tadi siang baru lepas hang out dengan cintahatikunani [read:girlfriend and crime partner saye masa di SMAKJ].. dia jemput saya di hell [read:hostel].. naik mazda3 ya kawan2.. terasa macam nak masuk kan mazda dalam list 'kereta idaman saya'.. sangat best kereta itu.. semua dah kolej tgk je kami.. haha.. padahal kereta pinjam,nani bodek abg dia.. so nk wish la a very thank you to my beloved friend ni.. dia sponsor saye for the whole day.. banje makan, beli frame.. siap g tengok wayang lagi ye..** ha ni satu kantoi kan diri.. tadi saye kuar tak mintak izin cintahati saya [stok nak jadi cinta solehah ye ini] so maybe next time is my treat plak ye syng.. till then.. good night...

2 Comments:

  1. tiha said...
    huhu jannah ak nak bagi award nih meh amik kat blog aku hahah

    http://fasham87.blogspot.com/2010/07/award-dari-cik-emieysandra.html
    Are-Gya said...
    huhuhuhu bgus2 respect kt ko

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online