Wednesday, July 28, 2010

Benci pada diri sendiri..!!

saat sebegini..saya benci...
benci pada diri sendiri..
shopping tak ingat2..
duit abes dah.. camna nak makan ni..?
malu dah nak mintak abah..
hm..xpe..ada la rezeki allah bagi...
coz allah tahu,
saya belanja beli perkara yang perlu..
buku k.. buku...
print notes semua sampai habis
2 kad kredit fotostat saya
[baca:1kadRM10]
[3buku ni je dah berapa..
plus ada lagi 2 buku coming soon..
waa..stress kuasa dua]
[memang sedih ar bila kena sekat segala kemahuan.. ei..stress..!]
MARA,
sila la pertimbangkan permohonan $$ saya...
masukkan sekali peruntukan untuk BUKU..

tentang kelas..? banyak calculation.. mula2 blur..tapi bila paham concept, saya terus je laju buat equation.. wow.. tak sangka kebolehan diri sendiri... [tak sia2 beli-buku-banyak-sampai-takde-duit] saya mahu excel degree ini.. mahu sapu bersih semua A.. mahu jadi kekasih yang baik hati.. tak selalu menyusahkan cintahati saya... sebenarnya rindu saya datang lagi.. cinta saya tak de masa untuk saya.. baca blog ni pun ntah sempat atau tidak..**cuba memahami

**saya gian nk bisnes semula ye.. sape mahu jadi sleeping partner..? hanya bagi modal,untung bahagi 25% 75% [sape sanggup sila PM saya di fb]

2 Comments:

  1. k.i.w.i said...
    tengs follow blog aku.bru ade mase nk cek follower.terserempak kt kolej tegur tegur la.hoho.

    gud luck mobile stdnt. :)
    =*NuRo0L* = said...
    ha..thanks ya..kamu pon,tegur2 la kalau terserempak tu..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online