Sunday, July 11, 2010

Degree di UniKL BMI...

Alhamdulillah,saat entry ini dipublishkan.. saya dah selamat mendaftar di UniKL BMI,Gombak.. "BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY (HONS) IN MOBILE COMMUNICATIONS" mesti ramai yang terkejut.. setelah bermati2an berjuang untuk menyambung pengajian ke luar negara, akhirnya saya memilih untuk ke UniKL BMI juga.. banyak faktor telah di titik beratkan.. saya ada alasan tersendiri yang sukar di perjelaskan pada sesiapa.. hanyalah saya yang tahu.. hati ini memang btl2 nak ke UK.. tapi.. kalau ikutkn HATI pasti saya mati.. kak farah, maaf kita tewas ditengah jalan.. insyaallah satu hari nanti pasti cita-cita itu akan saya laksanakan.. cuma buat masa ini, sy perlu memikirkan masa depan adik2 juga.. jadi sy memilih jalan ini.. setelah dibincangkan hal ini dengan parent,uncle,aunt, siblings, and expecially my Roza.. saya buat keputusan ini setelah allah beri pertunjuk yg membuatkan saya yakin..inilah yang terbaik buat masa ini.. insyaallah rezeki allah,adalah jodoh saya nak study teknologi negara luar.. so..welcome to UniKL BMI AGAIN...Hhihihi... semoga ada sinar buat saya.. and insyaallah, saya akan rajin2 study.. gain as much knowledge as i can.. so MARA will not let me down again..insyaallah..

5 Comments:

  1. Amylea said...
    gudluck jannah..=(
    Shana Shafiza said...
    Chayuk2! =D Oh yeah. Kak Nurul, tu UniKL BMI yg sama dgn Fird ke? Curious je psl bukan nyer Shana tau sgt xP Hehe
    Are-Gya said...
    ChaiYok JaNnaH..u can do it dear..
    ❤ⓃⓞⓇⒻⓐⓎⓏⓐⓃⓔ❤ said...
    jannah baru smbg degree ek...akak doakan smoga jannah berjaya...
    fArA jeFF said...
    nurul dear,
    ape pon yg nurul pilih,doa akak nurul berjaya dik..all the best ya!!

    di bumi yg agama rasminya Islam,atau di tanah yg ditadbir kafir laknatullah..yg kita ambil masih namanya ilmu & ilham milik Yg Di-Atas.bumi Allah luas,nurul.rahmat Allah melata..

    Allahummaftah alaiki :)

    nnt akak dtg KL bule la visit umah nurul..kan?kan? ~_^

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online