Thursday, January 20, 2011

Terjun parachute hati terkeluar dari badan..

ketika dan saat itu.. aku tertunduk malu.. akhirnya mengalir juga titik2 jernih dipipiku.. mengenangkan nasibku.. mengapa ini semua terjadi? aku tak mampu kehilangan mu.. mengapa tidak dari dulu ku kata setuju..? kini, keputusan itu membunuh jiwaku.. aku tidak mampu lagi menatapmu kerana kau bukan milikku dan untuk bertemu, aku malu..

ku rindu, saat ketika itu.. kau memujuk ku.. agar aku kuat menempuh ujian allah itu.. agak aku terus berusaha.. mengejar cita-cita.. kan ku buktikan padamu saat itu, kau milikku.. ya.. aku tahu.. hanya saat itu.. kini ku sedari, saat itu hanya tinggal memori.. tiada apa yang dapat dilakukan untuk memutar kembali waktu.. hanya satu doaku kepada ilahi, agar kau bahagia seperti kau kini.. agar kau kecapi sagala apa yang kau impi.. lapanglah dadamu kasih, kecapi apa yang dihajati.. sejahtera kekal abadi.. senyum ku sentiasa happy, kerna aku akan sentiasa disini...

'jiwang' tak post kali ni..? merepek je kan malam2 ni..? tak pe la.. bile lagi nak gile2 cm tu.. ape2 pon.. terima kasih sudi menyinggah blog saya.. atas tu hanya luahan buat seorang sahabat yang saya tahu, dia tak kan baca pon.. ok.. kesimpulannya, pedulikan dia.. haha.. yang penting adalah, nk cite yg saya rindu tempat ini.. even penah pegi sini sekali saja, tapi best wo bila teringat semula.. bile la dapat datang sini lagi eh.? dengar kate ade aktiviti terjun parachute kat sini..? mesti best kan..? waa.. berangan lebih.. xpe.. positif, insyaallah.. satu hari nanti dapat la merasa.. saat aku punya duit berkoyan2.. ketika itu, sape nak jadi kawan..? ha.. mesti semua datang kan..? whatever..

1 Comment:

  1. miss eyntan said...
    akak, nape nie? nape nie? xmo sedey2.. nnti x kiut da... Insyaallah smua yg berlaku ada hikmahnya.. :) akak jgn susah2 hti.. klu nk luah, dtgla kt rby.. rby sentiasa ada utk akak..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online