Thursday, January 13, 2011

Terima kasih kepada yang berkenaan

Post ni dah basi dah sebenarnye.. lame sangat dok menepek dapam draft tu.. actually 27 December 2010 lepas, kawan2 saya ad wat celebration sempena menyamput hari memperingati 'kamu dah tua Nuruljannah'... haha.. sedih je.. sbb dah tua.. sempena hari tu.. saya ajak la diorng hang out.. over night.. (ceh padahal org sepatutnye buat surprise party untuk kau.. ni aku plak terhegeh2 ajak diorng kuar)

ape ade hal.. wt muke tak malu sudah... saya ajak diorng makan, coz makan adalah hobi utama saya.. and pegi karaoke, kepada sesiapa yang masih belom kenal sy, FYI, ini hobi kedua saya selepas makan ye... hihihi..

actually, hari berkenaan tu, sy tak berapa sihat.. coz awal pagi 27th dec tu, saya ad appointment doctor gigi.. pagi tu juga saya bukak segala besi yang ada kat gigi sy tu.. so at the age of 22, sy free from braces... happy.. tapi sakit.. and, for the whole day, saya dalam pengaruh dadah.. (jgn slh anggap..saya mkn pain killer je ya).. sbnrnye xde mood hari tu.. tp kerana sayng kan kawan2, say pretend to be happy la ye..

but soooo sorry bila saya syahid di tengah malam.. kawan2 sibok lepak kat dataran merdeka, saya dah terbongkang dalam kereta..

time sesi menikmati azan subuh kat bukit ampang tu pon saya mamai2 gitu.. dadah punye pasal.. paham2 jela kan.. tapi telinga ni dengar.. and badan ni rasa suasana kat bukit ampang tu.. subhanallah.. indah.. cukup indah.. dah tua dah saya.. huu...

so malas nk upload pic banyak2.. meh tgk last pic, pic paling saya suka for the whole day.. pic saya, with all the tok dalang pada malam bersejarah itu... ape2 pon.. sape yang wish, sape yang bagi hadiah.. terima kasih banyak2.. pesanan akhir pihak penaja, terima kasih kepada yang berkenaan...


2 Comments:

  1. Are-Gya said...
    muka kamu nmpk len ho..
    cntik..nmpak mature..=)
    happy belated bday =)..
    sye blum blas hadiah bday kamu..tggu ye
    =*NuRo0L* = said...
    matured? yela ko tu.. aku tetap yg dulu la.. btw,thanks ye wish.. nk hadiah sesi photography dengan EOS baru...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online