Tuesday, November 23, 2010

perasaan serba salah menyelubungi..

what to do..? saya alami situasi yg sy rasa bersalah sangat.. tak tahu memilih antara sahabat dan keluarga... kalo dlm iklan 'family first' tp kalo pk2 kn lg.. dok sni asyik la teringat2 ape la diorng tgh buat tu..? diorang penat tak..? perlu kn sy x..? ape la diorng kate ye..? sy yg ajak diorng join JKK, last2 sy xde kat sna tolong diorng.. masya,wanie, yana, syida, ecah and nana.. sory ye sy tiada disana untuk bantu korang.. we suppose to be a group... tp aku ad masalah yang perlu diselesaikan kat sini..



insyaallah nti saya datang kesana, korang suruh la sy buat ape2 sj.. jgn buli sudah le.. hihi.. hopefully, we will be a great team.. JKK S1'2011 will be the best.. i'll try my best to be the best.. and post ni nk wish THANK YOU very much to all JKK UniKL BMI S1' 2011 sbb banyak2 paham situasi sy..

3 Comments:

  1. Farhana said...
    xde pela yunk...ko stel kn je hal ko dlu...ktorg nt pn akan temp0h ms2 susah ktorg...relax eh...setel kn dlu pe ptt...take cre dear...:)
    =*NuRo0L* = said...
    tq yayunk sbb phm aku...
    Botak said...
    uhuk²..
    sedih lah bace entri ni..
    hahahahaha.. XD

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online