Wednesday, November 10, 2010

Keputusan CONTEST MORTAR BOARD: The Beauty In Ugly dah kuar

ok ye kawan2.. Keputusan CONTEST MORTAR BOARD: The Beauty In Ugly dah kuar... masa nk click tu sangat la berdebar.. kena pulak time internet sgt lembab.. thanks to celcom broadband,ade kala kamu sangat laju.. ade kala slow bak kura2 ye bb.. tp xpe.. back to the story.. kuar je post si edy tu.. scrool... scrool... scrool... tiba part pemenang kategori gambar...?? hu... pic ku yang kampungan itu tak de ok.. makne nye ape tu..?? say bye2 to... ray ban....


sungguh kasihan ye padaku... tp xpe.. jgn putus asa.. tu kan rezeki mereka... tahniah pada pengadil kerana berjaya memilih pemenang terbaek abad ini ye.. ape ciri2 yg pengadil tgk..? mcm same ngan selera sy.. sy siap bookmark lg post yg saye suke.. last2 betul ye.. mereka yg sy bookmark menang.. fuuyooo.. selera ku kelas juga.. tp mushkil ye.. dr hari tu sehingga hari ini.. mane satu sebenarnya banner contest itu ye..? melihat pada semua post para pemenang, banner lain2 ye.. ade yg letak yg ade hadiah, ade yg letak xde hadiah.. kalo slh banner, x discualified ke eh dr contest tu..? hm.. mushkil2.. tp xpe eh kawan2.. tu rezeki mereka.. yg penting pic mereka chantek2 ye kawan2.. saya sangat teruja.. say bye bye lagi sekali to ray ban..

btw, kepada pemenang.. tahniah kepada korang.. pas ni bila dh dpt hadiah, wt la post khas say thank you pada pihak penganjur.. si edy tu.. letak skali pic korang pkai hadiah tu tau.. aku sgt teruja ngan ray ban tu.. xdpt, dpt tgk pon jd ye mak enooonnnn... moga2 next time dia wt contest lg... hihihi...

kalo korang nk tgk pememang2 nye, blh la click [sini]... sangat best ye bila menang.. pas ni aku nk wt contest gak le.. agak2 korang nk join x..? hadiah ape ye yg best..?hm... tunggu la nanti.. akan difikir2kan... btw,thanks to edy.. kerana terima aku jd contestant contest kamu.. pasni jgn segan silu la nk comment2 blog sy ye edy.. hihi.. nti ade contest, ajak sy lg tau...

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online