Tuesday, June 22, 2010

Tulis dari hati

Sorang sahabat saya berkata "tulis lah dari hati kerna hati mu tulus dan suci"
lately,saya sering menatap laman post ni..tapi tak tahu nk tulis apa...
jiwa kosong... sebenarnya banyak nak diceritakan pada pembaca semua...
even tak de peminat,tapi saya kena jaga hati 109 follower saye tu...
Saya nak ucap beribu-ribu lemon pada insan ini, kerana mereka follow blog saya...
saya tahu,mereka semua silent reader... tak tahu nk comment ape ye?
hm.. takpe sahabat.. bacalah.. saya hanya tulis dari hati... mungkin bentu penulisan saya tak seindah mana... tapi akan saya usahakan supaya luahan saya dapat disampaikan dgn baik dlm bentuk penulisan... Saya dalam proses memulakan hidup baru, selepas apa yang berlaku, banyak perkara yang saya belajar.. lebih2 lagi makna sebuah pengorbanan dalam kehidupan...
insyaallah,entri akan datang akan menyusul dengan perkongsian pedih,rasa saya..tunggu ya..

4 Comments:

  1. Are-Gya said...
    sagt sedih kamu skrg..ehmm
    Ann said...
    Salam,

    Kalau sedih-sedih cubalah baca buku ni "Jangan bersedih- Jadilah wanita yang paling bahagia - Dr 'Aidh b Abdullah Al-Qarni" Insya Allah, hilang sedih tu..
    =*NuRo0L* = said...
    kak ann:saya dah baca buku tu...membantu jugak la..hu....
    =*NuRo0L* = said...
    aji:thanks ye memahami saye...sedih tak ilang lagi ni..nti saye tulis tentang itu...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online