Tuesday, June 22, 2010

Birthday wish to Rasyidah..!!

Just wanna wish you a HAppy Birthday.... yang ke berapa..? 22..? ha...tua dah kamu... Hari ni saya saja je nk wat tribute khas untuk birthday gurl ni... Semoga syida sentiasa happy, diberi kekuatan mental dan fizikal agar syida boleh buat segala keputusan dalam hidup dengan bijaksana... Semoga allah sentiasa teguhkan iman syida dan menjadi seorang muslimah yang dirahmati allah... Semoga allah memakbulkan segala doa dan permintaan syida.. insyaallah, sentiasa dibawah lindungan dan rahmat allah swt...

Ingat tak syida... kite selalu berdua kat kelas... ade je yang nak diceritakan... syida selalu kejutkan saya bila saya ngantuk dalam kelas.. trima kasih syida... sampai saya segan sebab kite baru kenal,dah rapat sangat... nasib la kite ade gajebo yang sangat memahami kita kan... hm...

syida ingat tak..we used to have a great time..with a crazy idea.. kite penah nekad nk jalan2.. tinggal segalanya... kuar dri BMI trus je pegi suatu tempat tanpa hala tuju... tanpa perancangan... saya rindu saat dan detik itu syida.. say rindu... sekarang kite jauh.. saya jauh... tiada lagi moment saya nk mengadu duga dan kecewa saya pada syida... saya rindu detik itu... rindu...

Syida.. jangan marah ye saye publish pic 'hot' kite ni.. Ingat tak syida,kite penah g pow Rodhiah masker dia..hhihihi...semate2... but we have a great time kn... sy rindu saat dah detik itu... pic ni tak penah di pertontonkan pada kawan2... terkekek2 kite gelak bila tgk 'hasil' masker tu.. waaa... i miss you... Maafkan saya syida andai sepanjang persahabatan kita saya ada buat syida nanges, buat syida kecewa... stress dengan cara kerja saya... saya nk syida tahu,setiap ketika syida sedih... hati saya jugak sedih.. kadang2 kecewa dengan diri ni bila saya tak boleh jadi yang terbaik untuk syida.. malangnya.. inilah cara saya... saya harap semua kawan2 sedia terima sapa apa ada nya... and saya nak syida tahu..saya usik syida coz nk syida senyum.. saya happy bila tgk syida senyum.. so... Di hari meraikan ke'tua'an kamu ini..saya harap syida happy2 selalu ya...

**maaf,tahun ni tak de hadiah birthday untuk kamu... budget tak de lor.. poket pon semakin menipis ni... hanya doa dikejauhan je dapat dipanjatkan... hihihi...

4 Comments:

  1. Are-Gya said...
    ngeri tgk pic last tu hahahahaha
    Anonymous said...
    kamo..
    syida br 21 laa..
    we all br sweet21 ok??
    huhuhuu~

    yg benar,
    wanie (:
    (lupe google account ;P)
    =*NuRo0L* = said...
    aduhai..i thot u all goint to 22..and i'm going to 23..laaaa...hihihi..xpela..number bukan segalanya..
    Liyana said...
    sayangku J..kami baru masuk 21 sayang..syidah baru 21..merajuk syida nanti..hehehe..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online