Monday, December 20, 2010

Tag: dari ruby a.k.a Eyntan

Pernah tak anda rasa cool ?
cool.. saya sentiasa cool.. lebih2 lagi time nak control meggelabah.. cool abes..

Upload wallpaper yang anda guna sekarang.


Cerita pasal wallpaper tersebut.
pic convo with my beloved GAJEBO.. kind a unik kn pic ni..

Bila kali terakhir anda makan pizza ?
masa Ziela(my ex-officemate belanja) padahal dia pow bf dia ok.. hihi.

Lagu paling terbaru anda dengar.
Anuar Zain- Jangan bersedih lagi
**hai.. memang minat giler lagu ni.. macam masuk sangat dengan jiwa ni..

Apa yang anda lakukan selain menyelesaikan tag ini ?
on9 Fb sambil2 sms with someone who care about me..

Selain name sendiri anda dipanggil dengan panggilan apa ?
Angah,penguin,jai..

Tag lagi 5 orang.
boleh tak, taknak tag sape2..? hm.. mcm keji plak..
  1. Sakina(UniKL BMIan)
  2. Hani(kawan se UniKL BMI,bestfriend si kinaa ni)
  3. yaya(junior SMAKJ,adik classmate saya)
  4. AreGy(PUAN MUs)
  5. Ain(junior sekolah SMAKJ)
Siapa blogger no 1 kepada anda ?
My beloved mucuk.. hihi kawan satu Uni...

Katakan sesuatu kepada orang no 5.
Ain, blog ko tu penuh dgn mamat korea.. pening kpale akak.. tukar la konsep.. cite la psl resepi ke.. hihi.. keji kan akak complain blog kau..

No 3 ade hubungan dengan siapa ?
Yaya?ntah la.. tak penah kenal plak scandal dia..

Bagaimane pula dengan no 2.
Hani? tak penah kenal jugak la scandal dia..

Kata-kata cinta untuk orang no 4.
Cinta kau dah terbukti kepada suami.. aku happy bila kau happy.. jadi la isteri yang solehah. jaga solat, jaga puasa, jaga harta dan kehormaan suami.. u will be the best.. insyaallah...

Beri 5 perkara tentang orang yang tag
comel, kami rasa kesedihan yang sama, suka bila dia panggil saya 'akak'(walaupon terasa tua), dulu mati2 ingat nama dia eyntan.. pastu rupe2 nya lain.. Ruby, tempuhi hidup ni dengan tabah ye..

3 Comments:

  1. ~sakina~ said...
    hihi.. i mucuk u ke?
    malu *blushing*
    =*NuRo0L* = said...
    ye la.. hahaha...
    Anonymous said...
    auto zone griffin 1993 ford thunderbird sc troubleshooting collinite car wax review bill pearce honda reno bentley bookstore hours

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online