Friday, December 17, 2010

result dah keluar ye sekalian alam.. syukur alhamdulillah.. ape yg saya dapat.. masih dalam range target saya.. kali ni degree.. so i can't expect too much la kn.. btw.. nak ucap tahniah juga pada kawan2 yang berjaya gain dean's list.. insyaallah.. tahun depan saya cuba usaha dengan lebih giat lagi ye.. so blh la kite naik pentas amik dean's list award lg.. sempena semester baru ni, saya berazam.. nak giat kan lagi usaha.. nak jadi person yang well organize.. saya mengaku ye.. sem lepas, saya jadi huru hara.. selalu je mengalami situasi WORDLESS.. hu.. dengan kehilangan my best friend lagi.. tengok pic sebelah ni.. mcmcni la saya.. sometimes, termenung like hell.. kalo ukur, dah sampai hell dah.. sometimes, senyum macm nak tak nak je.. and most of the times, terkinja2 mcm dah gila.. thats the way it is.. the way saya cover diri.. biar orang tak nampak kesedihan saya.. hakikatnya, emosi memang tak stabil.. anyway.. the result comes out fine.. alhamdulillah la.. the gred..? don't ask.. gpa 3.04.. syukur k.. nak bandingkan dengan effort saya sem ni.. rasa mcm tak layak dapat 3 above.. saya lalai sungguh.. but anyway.. thank you allah.. saya janji.. saya usaha keras sem depan.. mahu dapat DL.. mahu DL.. to all my friend.. sila sedia hadiah 'congratulation' untuk saya.. congratz card would be just nice.. hihi...
p/s: mahu organize party braces.. sape mahu join..? sempena ape..? wait and see.. kawan2 yg dah kenal saya.. u olls mesti boleh agak party ni untuk ape kn.. hihiihiii

4 Comments:

  1. ~sakina~ said...
    me too, alhamduilllah is the best answer if people ask me :)
    congrate dear :D
    =*NuRo0L* = said...
    u too bebeh... i 3 above dah cukup ok la tu.. coz sem ni disaster bg i..
    Ahn said...
    party braces??ape tu
    =*NuRo0L* = said...
    party menyambut kebebasan aku... braces kat gigi ni dah nak dibuang..haha

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online