Thursday, October 28, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

hai readers semua.. ape kabar..? penah tak korang jumpe contest masyuk2 kat blog kawan2 korang..? ha.. hari ni nk story morry skit sal satu contest ni... massssyyyyooookkk giler ok contest ni.... first time bace pon dah nak terkinja2.. sumpah nk join... hihi.. so meh aku terangkan skit tentang contest ni... pas korang bace, join k.. support la skit penganjur yang bermurah hati ni.. dia bagi hadiah vogue ok.. sangat berbaloi kalo menang...

Contest tu bernama CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

haaaa.. ni banner dia.. cantik kan..?

Syarat-syarat & Cara menyertai : ni penting ni.. korang ikot kehendak penganjur, baru la leh dapat hadiah.. best2...wink2~

1. Jadi follower blog *~The Beauty In Ugly~*
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest kat blog penganjur yang smart tu..
3. Buat entry dengan tajuk "CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly"

4. Upload SATU sahaja gambar convocation korang yang terbaik.. SATU je eh.. jgn tamak..!

ATAU

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda
(tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry penganjur SINI.
6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain.
(makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)

INGAT...!!!
Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)
So baik korang berGEGAS buat post,join contest ni... xbuat rugi.. ha.. mane la tahu pic korng yang ugly but beautiful tu boleh buat korang menang.. ha.. REZEKI...

Btw, korang nak tahu hadiah2 nye ape..? ha... korang mesti melonjak terkinja2 la kalau dapat hadiah ni.. sbb best sangat hadiah dia.. boleh cam-whoring smpai puas and confirm bergaya sampai tua..


korang nak tengok Gambar hadiah2 yang ditawarkan dengan lebih jelas lagi..? ha.. g click SINI. sumpah terbeliak mate.. sebab tu aku nak join.. cuba nasib.. mane la tahu ade rezeki.. hihihi

*korang boleh join dua2 ketagori tau.. mane la tahu ade rezeki dapat 2 hadiah.. tak mustahil kan.. sebab penganjur dah cakap "seorang peserta layak memenangi lebih dari 1 hadiah (jika menyertai kedua-dua kategori)" ha.. tu dia.. jom2 join..

ha... pegi la cepat.. wat post, join contest ni ok..?!!

ok.. setelah aku mengkempen contest ni, nk jugak wat post.. fuh kiri, fuh kanan... nah... pic molot senget.. [ugly kan saye.. tapi hati saya baik tau.. bak kate penganjur "The Beauty In Ugly"... ha..] biar la orang kate pic saye tak lawa.. tp pada saya, ni la yang paling bermakna.. paling cantik.. kerana disisi saya ada idola saya.. wheee... masa ni aku poyo sedang berfikir.. dlm pada masa yang sama, my uncle sedang pedajal aku.. poyo ade MORTAR BOARD kat kepala.. Hello..!! diploma UniKL mane ade mortar board.. degree nanti la baru ade.. insyaallah, next convo baru pkai mortar board tu.. hihihi.. ni wayang je.. tapi dah ramai kawan2 aku tgk pic ni, mesti diorang cakap "eh jannah, mane ko dapat 'topi' tu..? pinjam sape?" wah.wah2... tak pinjam.. tu mortar board 'wayang' je.. hadiah dari my crazy-funny uncle..


ok.. doa2 la menang.. insyallah berjaya.. amin..
[abg penganjur.. sila la menang kan saye.. hihihi.. bodek]

ok.. so nak TAG sape ye..? ramai kawan2 yang baru convo..
  1. Wana
  2. Bari'ah
  3. Pyan
  4. Teha
  5. Rodhiah
  6. Nana
  7. Sakinaa
  8. kak Yanie
  9. Hany
  10. Ajie
  11. Pi'e
  12. Iman
  13. Amal
  14. Amylea
  15. Caer
  16. Kak Lela
  17. Leeya GAJEBO
  18. Daus
  19. Shahira and her Latte
  20. Ummu 'Ukasyah
  21. Atiqah
ok kawan2, sila la buat TAG ni.. Join contest ni ye.. walaupon kite bersaing, kawan tetap kawan.. baru la best contest rmai2.. saingat sengit.. hihihi
pssttt... psssttt.. kawan2 dapat agak tak 'mortar board' wayang saya tu diperbuat dari apa..?


**Al-Fatihah buat sahabat kesayangan saya INANI ZALIKHA. sy masih berkabung sebenarnya.. tp hidup mesti diteruskan.. maka join la contest..senyum dalam kedukaan...

4 Comments:

  1. Atiqah said...
    hi dear..
    wow thanks bangat inform tiqah psl contest ni..mmg x tau menau lgsg..hehe..bestnye..okeh nnt sy join..thanks again ya..
    E.d.Y said...
    thanks k sudi join contest ni...wah...intro panjang berjela...nice2...thumbs up!!

    tunggu keputusannya nnt..good luck..:)
    Azwandy Bin Muhamad said...
    Gudluck k..Hehe...
    =*NuRo0L* = said...
    azwandy: tq dear.. hihi.. semangat ye nk menang...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online