Thursday, October 28, 2010

Contest: Mencuba nasib

dalam kesibukan melaksanakan tugasan, dalam kesedihan yang melanda.. sempat lagi saye join contest.. yela hidup mesti di teruskan.. sedih2 pon, orang yang dah pergi tu tak kan datang kembali.. yang tinggal hanya lah kenangan antara kami je.. so.. saya dengan berbesar hati memperjuangkan pic molot senget untuk contest tu.. btw, ni pic zoom ye.. bkn actual pic untk pertandingan tu.. kalo nk tgk post sy untuk contest tu g kat sini... post kali ni saje je nk mengomel2 je..

nak tahu tak kenapa saya nak sgt join contest tu..? sebab kan... hadiah dia kn..confirm terkinja2 kalau tgk.. sebab hadiah nya... ape yang best..? tengok ni.. best-best-best-sangat-best ok...

ha... best kan... it's Mr. Ray Ban... terbeliak ok mate ku menengok nye... teruja.. sebab sebelum ni tak penah mampu nk punya satu ni...


WAAAAAAAAA.......yang ni lagi la... terujaa.....!!!! sumpah nak yang ni...SUKA...!!!



saya memang minat sangat dengan Mr. Ray Ban ni ye.. haduihai.. sangat la teruja bila tgk hadiah tu... mane tak nye.. beberapa minggu lalu, saya sempat melaram guna Ray Ban kat dalam kereta kakak saya... wah2.. snap sna.. snap sini.. posing sana, posing sini.. padahal.. PINJAM je.. hihihi.. lawak gile.. masa tu siap cakap.. nanti nak beli la.. tapi kan.. kalo dapat hadiah ni syok jugak kan.. tak payah beli.. bila dapat hadiah mesti lagi hargai Mr. Ray tu kn.. hm.. doa2.. fuh kiri.. fuh kanan.. atas... bawah... sila la menang...

**Bagi yang berminat nak join contest ni, pegi la jengah2 my older post.. INGAT..!! tarikh tutup dia 11.59pm 31/10/10 ni.. cepat2.. g join.. mane la tahu kite same2 menang.. gang2..gang.. hihi

2 Comments:

  1. E.d.Y said...
    thanks sbb sudi promote lg contest ni walaupun tujuan entry ni menunjukkan keterujaan hati untuk menang ray ban tu...haha...peminat ray ban rupenyer...tunggu je la keputusannya nnt k..jgn main bomoh2..xbaik..haha..:p
    =*NuRo0L* = said...
    edy: wah.. singgah jugak kamu kat blog ni lg.. sj je ajak kawan2 lain join.. best skit.. lgpon mcm seronok tgk pic convo diorng yg grand2 tu.. hihi

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online