Friday, April 2, 2010

Recycle: Tank top vs Shoes bag

Ha...from now on,i want to add something in my blog...it all about Recycle my stuff jadi menda lain...ok tak..?why i want to add this topic..? ha..untuk support recycling campaign ok... I am not a big earth first person but I do believe in recycling... to support other people to reusing materials..

ha..topic hari ini... transforming my tank top to shoe bag...

i found out that i have a tank top yang tak penah dipakai... and disebab kan saye ade beli kasut,yang memerlukan shoe bag untuk travel...so saye godek2 skit tank top tu tukar jadi shoe bag...
susah nak cerita cmne saye godek2 top tu...so u all tgk gmbar jela dulu k...



BEFORE



AFTER

the point is saya hanya masuk kan tali dihujung top, then tarik supaya dia membentuk bulat.. so kasut tu tak terkeluar la kan... dah siap.. kejap je..ehee... bawak ni ade pic hasil dari tarik memtarik tadi...



***nti update pc kasut baru...ehee.... this weekend bz dengan wedding kawan saye...
tomorrow whicH is Saturday is my bestfriend's wedding: MALA
and the day after tomorrow, Sunday. Wedding my school mate: MIZAN

3 Comments:

  1. yatie chomeyl said...
    kreatifnya...nice job ;)
    =*NuRo0L* = said...
    wa..tq2..dah lame beli top tu tapi tak pakai..lame2 wt jadi menda lain.kak yatie wat ar post sal recycle ni..nk tgk gak idea kak yatie plak...
    Neena J said...
    heee.creativenyaaa.ada gak masa nak buat...hehhehehe.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online