Wednesday, November 11, 2009

Erwan's 22nd Birthday Celebration

Erwan..
Wish You a great Happy Brithday...
Semoga Allah akan sentiasa memberkati awak..dunia dan akhirat..
Semoga Awak akan happy for the next thousand years...
Nanti saye dah jauh,kamu dok KL selalu2 la ingat kat saye...
Dah tak de dah saye bebel ke awak kalo mls study...
Kalau ade ape2 masalah,stress jangan segan silu la citek at saye..
saye kan beloved best friend kamu...
ehe..perasan plak....

**cite yang aku create kate nk balik JB..memang menjadi...
kalo tak,sure erwam tak nak bangun dari tido untuk hantar aku..ehe...
**saya memang dah tak tahu nk trick kamu cmane..kejap nk g pizza,kejap nak g karaoke... fuh...susah sangat nk lari kan dia ni...
maafkan saye la kalo sepanjang dalam kete saye asyik main sms je...semua org saye sms tau nk plan suprise kan kamu...Sampai pok su pon saye sms..ingatkan dia Hari ni birthday kamu...
**Nasib baik saye berjaya pujuk awal g balakong,alasan nk jumpe Black..padahal dia pon Tok dalang gk nk mengenakan awal..hehehe
**sampai je kat Balakong,tempat port biase,Fify plak sesat..lambat la tunggu kek...ade ke nk g balakong kna lalu tol Sg.besi..memang lawak gile...Black se'manco2' cm tu pon melayan plan saye..gile kelakar..sebelah2 pon main sms..nk cover line punye pasal...
**Nasib baik fify sampai gak akhirnye...maka bermulalah kisah kamu di sabotaj...tiup kek..tiup...nak suap,meh saye suap..ha..tu dia...penuh muka dengan kek...
**yang lucu lagi,siap pesan,jgn kena baju..baju mahal tu..hehhee..Kedai awe sampai nk tutup...kesian dia tunggu kite...
**malam yang cukup hebat..Seronok sangat spent time dengan korang semua....

**ha..mempesembah kan Pasukan Tok Dalang..hehhee..



2 Comments:

  1. Cik Zetty said...
    nak bebear merah tuh!!!!!!!!!!!
    Carnation said...
    hehe..ak secare ta sengje terlibat juge..da la kc direction slah..ade ke ptot soh msuk tol sg.besi law g2
    bek ak blek jb trus..haha..janah yg giloooo...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online