Thursday, June 9, 2011

Request from BFF

kawan2, nak mintak favor/pertolongan skit ni..
ni ha, BFF saya si Liyana Ezrin, dia join contest..

BFF contest yang dianjurkan oleh eightDesigns Boutique
more info do visit their website at:
http://www.edz.com.my
http://www.eightdesignsboutique.com
http://www.muslimchicfashion.com

sudilah kiranya kawan-kawan meng'like' pic kat bawah ni..
[bukan like blog post saya eh.. g click kat pic bawah ni, ia akan direct link kan kawan2 kat link location sebenar pic ni, kawan2 like kat situ ye]
p/s: Like sekali je tau.. kalo like dua kali dah jadi 'unlike'...

cara2 dia senang je..

first:
kawan-kawan kna like group tu dlu kat
[http://www.facebook.com/eightdesigns]

Second:
then like pic [click sini] or [kawan2 boleh click kat pic bawah ni]
promote ni.. sebab ad pic saya..

Hadiah dia best woo..
nak tengok..?
nah.. bace la.. dapat saguhati pon dah cukup bagus..
tapi kalo dapat 1st price pon masyuk gak kan..


tapi korang kire tolong like jela.. hadiah dapat kat sape yg menghantar pic ni..
sudi-sudi la kawan-kawan meng'like' ye.. jasa kawan2 semua amatlah dihargai..

3 Comments:

  1. Cik Wani said...
    hyep,, jom komen kt link entry wani ni ..

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot :)
    Far8 budak baik said...
    hahahaah weh wehhh
    dah masuk beljr ke..
    sempat kau jalan2 kn..
    comel kot dak tuuu..
    nape tak letak name giant je terus..
    hahahahaha =p
    =*NuRo0L* = said...
    blom naik sem lg la.. 25 bru start.. anak sedara aku, mesti la comel... name giant?ko la letak nama anak ko giant..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online