Thursday, May 5, 2011

Aku gila GiveAway AreGya

secara julung2 kalinya sahabat saya ni buat giveaway..
nak tak nak, kite sebagai kawan kena support la kan..
(ceh padahal kawan tak kawan still nak join..gile hadiah aku ni)
hadiah?? itu rahsia.. surprise..
korang kalo minat nk join, meh bace.. mane la thu hadiah misteri tu masyukk..
tak rugi kan.. meh tgk ape syarat2 yang Pn.Azirah kite ni nak..

  1. Pn.AerGya ni menjemput korang, korang.. ye korang la.. jadi follower blog dia.. tiada paksaan k.. tapi kalo nak join giveaway, mesti la follow kn.. abes tu nk tahu kite menang cmne.. so follow la k..hihi

  2. Buat satu entry pasal giveaway Pn.AreGya ni k.. yela.. nak semua orang tahu, baru la ramai join.. (biar koyak poket Pn.AreGya sediakan hadiah..hihihi..) tajuk dia korang boleh la letak tajuk ape2 je.. contoh: aku gile giveAway AreGya.. ha.. yang penting ad 'GiveAway AreGya' tu..

  3. Nah.. amik banner ni.. tepek kat blog post korang tu..



  4. Tag 2 orang rakan blogger korang. Make sure dorang tahu. Nak tag sekampung pon boleh.. tapi jangan la korang tag mcm ni.. “saya tag semua yang mengenali” or “saya tag sape2 yang nak join”.. (ha ni pesan penaja ye.. aku tak kata.. tapi aku pon tak suka kalo orang tag2 cmtu.. elok la kalo g wall diorng, bgtau "cik jannah,anda di tag.. rajin2 la buat ye" ha.. aku yg malas pon jadi rajin cmni.. sbb orang tulis name kite kat blog post dia wo.. Vangge kejap.. aww... so aku nak tag

    • Fariha (ko tag aku, aku tag ko eh fariha.. jap lagi aku buat tag ko tu plak k.)
    • and si adik manis Bella (coz dia ni pendatang baru kat blog aku.. mane la tahu,tuah ko bella dapat hadiah dari Pn.AreGya ni.. masyukkk..!!)
    • Sape2 yg tak di tag, nak buat giveaway ni pon di jemput la k.. hihi.. mane la tahu dapat hadiah masyuk.. (pst... apak si AreGya ni tokey hanpon tau.. mane la thu hadian misterinya ialah Blackberry pearl flip ke.. peh.. masyokkk...!!) so tak rugi kan join givaway.. tak dapat hadiah pon xpe.. tapi dapat kawan baru.. awww...

  5. Ha.. korang pegi kat SINI.. tinggalkan link blog post korang kat comment dia tu k.. link blog post yg cite psl givaway ni la.. jangan cite psl kucing korang mati plak.. tuan tanah kedaung (penganjur givaway tu nak g visit kat blog post korang..) baru la dia blh bg hadiah.. ye tak..? hihi
****so AreGya, aku dah di kategorikan sebagai peserta GiveAway AreGya ko ke blom? hihihi.. bagi hadiah masyuk k.. make sure aku salah satu pemenangnye.. ceh.. gile keji nuruljannah bodek penganjur..

1 Comment:

  1. Are-Gya said...
    hye..tq tau cz join..nt semak name ye.. =D

    terbaik la ko explain.. i like!

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online