Friday, December 25, 2009

2day's more..and i already had a heaven's birthday present...

wah..tajuk..cm ape ntah...
2 hari lagi aku umur cik nurul ni nak menginjak 21...
dah saye dah dapat birthday present...
tapi hadiah tu hanya dari diri sendiri untuk diri sendiri...
sebuah mimpi manis yg dah lame aku impikan...

mimpi orang yang dah lame aku tak jumpe..
and jalan cerita tu sangat manis...
allah kabul kan doaku tapi hanya dalam mimpi...
hopefully mimpi itu akan jadi kenyataan seperti dejavuu..

ha..2 more day...and i'm getting older..
physical and hopefully mental skali..
banyak menda yg aku impikan...
ade yg berhasil and yg tak...
itu semua takdir allah...
azam tahun dan umur baru...??

nak jadi yang lebih baik dari sebelum ni..
nak jadi muslimah sejati..cewah...
kumpul harte banyak2..
jana income supaye financial diri stabil..

supaya boleh berbakti pada ibu abah..
supaya leh idup dengan stabil dan bahagia..
supaya orang bukak mate skit pandang nuruljannah ni..
even i'm alone....

ya..now..ade impian baru...
nak DSLR..nak DSLR..nak..nak..
nak..??
so kna usaha....sendiri...

can I skip 27th...??
so afraid it would be a boring birthday...
hopefully seronok..but how...??
wait and see...

1 Comment:

  1. Muhamad Arif Bin Zaripin said...
    hepi besday...semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki hendaknya...kene belanja ni...hehehehe....

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online