Wednesday, May 6, 2009

Perubahan hidup Ku

lepas je paper transmission line..setelah aku cm cepat2 je kuar dewan exam..sebab tak tahan nak melepas hajat..then aku pon bergegas balik cheras... dengan mate yang dah cm nak rabak..sebab malam sebelum exam tu,aku tak tido langsung.. aku kuat kan gak diri...kemas2 baju kotor,masuk dlm beg...tak sabar dah nak balik... sebab aku dah janji ngan mak aku nak jage nenek aku yg tinggal sorang kat umah pkcik aku.. pkcik aku g umrah..fuh..syok gile g umrah..

**sebenarnye aku nak ucap kan terima kasih kat my beloved one..

~Mr. Hizzrul Hafiz~


sebab dia banyak bersabar melayan kerenah saye..pegi sane sini..beli itu ini.. fuh..memang respect la kat dia..sebab cm relax je deal dengan kerenah aku yang cm cerewet ni.. love you so much abang...




**and aku nak wat announcement ni.. yang aku dah tukar number...sekarang aku hanya pakai number celcom 0133563906 save tau number baru ni..no longger 0179707520 (tolong delete eh dari contact phone book korang) semua ini aku buat bersebab..aku nak bukti kan betapa aku sayang sangat kat insan yang sayang aku...harap2 dia sayang la aku cmane aku sayang dia... whahahhahaaaaa...sape yang paham dia akan paham la..sape yang tak paham,buat2 paham la k..

2 Comments:

  1. mr reed said...
    waaaa.........
    =*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...
    eleh farid...ko tu ade bahan la tu nak pedaajal aku tu....

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online