Sunday, April 26, 2009

MSG5


Bace je tajuk nye korang yg satu skolah ngan aku mesti dah tergambar cmane perangai gang2 ni kan...hu..aku tak tahu nk story cmane la..yg penting nye..aku nk cite..yg aku rindu gile kat dak2 MSG5...gang2 penyangak aku mase kat SMAKJ dlu..wow..membe2 ni cm gile la..
walaupon kadang2 cm ade gak la tak keserasian berlaku..tapi kami gaduh kejap je..pas tu baik balik..perangai anggota nye yg lain2..ade yg penyabar,ade yg gelabah,sengal tak bertempat,ade yg kuat ngamuk bile ade antara kami yg lambat,ade yg telan je kalo kna marah..pendiam la,kepoh la..sume tu lah yg wat kami semakin akrab..kami seperti saling melengkapi antara satu sama lain..
banyak menda gile yg kami wat bersame2..menda baik pon ade gak.....dlu kami kemane2 je mesti bersame..sorang tak pegi..sume tak nak pegi..semunyik dalam loker..semunyik bawah katil..sume dah merase...sorang bgn lambat,sume bgn lambat..jam loceng kami cm dah di set kan pade mase yg same..padahal kami dari bilik yg berlainan..tapi..pagi2 time dah terlewat tu..cm ade tarikan..kami jumpe kat toilet yg same..
BLOG A ground floor...hehhee..toilet favourite kami...

depan toilet ni gak la tempat port kami..tempat kami melepak..celebrate special event group kami..tgk la pic ni..teruk nor kna keje kan mase mlm ni...kami celebrate birthday dia..kesian dan beruntung sape birthday time cuti skolah...sebab kami tak celebrate kat skolah..and kami tak kena pedajal..heehehe..tapi pedajal tu sume tak penting...kna pon mlm tu je..enjoy aku dulu..dok pedajal orang je...sya,hani,nor,yanie...aku rindu korang..aku rindu telatah korang...sekarang,kite masing2 dah bawa haluan masing2..walaupon korang jauh dari aku..aku tetap ingat korang..ingat tau..persahabatan kite tak kan terputus sampai bile2...


3 Comments:

  1. Aminur Rasyid said...
    antik giler gambo korang dulu2
    =*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...
    hehehhee..biase la..pic ni aku scan..sayang gile pic lame2...
    AisHAh said...
    wei...
    kenape aku takde gambo yang atas tuh???
    event ape ea tuh???

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online