Wednesday, October 7, 2009

Perbualan tentang sex..

meh aku nak share 1 perbualan yang amat membuatkan mood aku hancus mlm ni...perbualan ini berlansung ketika aku sedang asyik buat assignment BMT..sambil layan Farmville kat facebook...si dia SMS aku...hati aku tak sedap la dgn this guy..

sangat cepat dia mengungkap kan kata2 sayang terhadap diri aku...

but this night..allah makbulkan doa saya:

"agak allah cepat beri pertunjuk sekiranya insan yg mendekati saye bukan jodoh yg tertulis untuk saya..lebih2 lagi jika dia ade niat kurang baik terhadap saya"


Dia : hai..tgh buat ape tu?

Saya : wat xment business...

Dia : banyak ke?

Saya : banyak gak la..tapi kena hantar isnin..kenapa tanye?nak tolong ke?

Dia : Tlng tgk..n tlg raba2..huhu (What..!!??raba2??ADA UNSUR LUCAH DISITU)

Saya :Aduhai..meh nak warning skit.kamu ni kawan dgn saya,nak hati ke body?jujur..jawab soalan sy.

Dia : semua sekali

Saya : so,wat mase ni sy memang xd ter’pk pon nak jalinkn hubungan yg berlandaskan sex.even phone sex sekalipun. Boleh tak kite saling mengenal hati budi masing2 dulu. Bila semuanya dh halal,bru bincang tentang sex.sy dah penat nk layan lelaki yg hanya pk pasal sex je..rase maruah saye dipijak2. Sy harap kamu paham.syg sy terhadap kamu bkn untuk membinasakan.

Dia : Emm…

Saye : So cmane?awk rase nk terus berkawan dgn sy atau tidak?kalau tak boleh terima syarat sy,awk dipersilakan cari perempuan lain.sy tak kan menyesal sbb sy syng awk bkn kerana hubungan fizikal semate2.

Dia : Emm…


mungkin setelah kawan2 baca isi kandungan perbualan diatas..macam2 spekulasi dan pemikiran buruk yg terlintas difikiran kawan2..anda dah dewasa..pandai2 la anda nilai mana yg buruk,mana yg baik..SELALU ok aku kena cm ni...rase fed up la..cm bodoh..tak kan tiap kali dia sms aku nak cite sal menatang bodoh ni je..??aku sanggup tak de lelaki dalam idup la dari dpat lelaki yg tak ikhlas sayang aku...mungkin agak poyo..tapi ini hakikat perhubungan...yg tidak mahu aku tempuh...setakat ini,dia masih tak balas sms aku..mungkin dia dah pun berubah hati..

LANTAK LA..!!


allah saja yang tahu...

2 Comments:

  1. mr reed said...
    aku stuju pe ko wat...tp musykil gak ak, ko layan ek knalan2 mlalui sms shj ni???
    =*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...
    aduhai..kenalan tu aku kenal mase aku IKM dlu..dia senior aku..kami dah lame kawan..tapi baru mule sms2 lately je..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online