Monday, September 7, 2009

Breakfast gathering KEMBARA13

susah nak cite betapa berbelah baginye perasaan aku ketika dapat tahu sal majlis ni... perasaan ingin berjumpa sahabat atau lari ,mengelak dari terserempak dengan insan yang "terakhir aku nk jumpe" setakat ini...dari sahur hingga ke asar..aku pk.. make a decision..
aku tak suka berada dalam keadaan gloom.. keadaan yg "don't know what to say"... "lidah kelu" tiada dlm kamus aku..tetapi..dia telah menulis perkataan itu sejak dia meninggalkan aku DULU...

it's easy to say "itu cite dulu la jai..lupekan je..be profesional.." but it's not easy to me..
coz i love him...very much...but now,aku dah buat keputusan..biarlah ia menjadi lara dlm lubuk hati ku ini...LUPAKAN DIA..!!
c
oz i know smthing deep inside it,there is someone who love me the way it truly was...it's my self...aku perlu mencintai diri aku dulu..sebelum menerima cinta dari insan lain.. dan cinta aku itu tak boleh melebihi cinta aku terhadap ALLAH ... aku masih ade kawan,sahabat yg masih setia disisi aku..support aku dari segala suduh...dia sering mendengar sendu hati aku... nasib baik fuad setuju teman aku..kalo tak,sure aku tak leh focus langsung ketika majlis tu... thanks a lot beb..sebab ko paham perasaan aku..ko sanggup je teman aku walau ko langsung tak kenal kawan2 aku... the result,best gak la gathering ni..walau kedatangan nye below 30..tapi tetap best..sebab kuantiti tak menjamin kualiti..
thanks to andik, udd & neb sebab invite aku ke mjlis ni.. to has, yaya, nora, zimah, cherry, lela and farah, and ramai lagi boys KEMBARA13 thanks sebab datang..majlis jadi happening sebab korang ade.. sorry aku terpaksa balik awal sebab limit hostel aku boleh masuk sebelum pkul 10..
**sni ade some pic yg aku rembat kat profile udd.. pic sepanjang mjlis tu berlansung..hehee..amik yg ade gambar aku je la..pic dengan sape2 yg sudi dok sebelah aku,dengar kepoh2 aku...lupe plak nk bgtau..event ni wat kat Kg.baru..on 5th sept 2009..birthday mamat mase ni..cewah...tak de kek pon untuk dia..tak pe la fren..lain hari kite celebrate..tu pon kalo ko sudi....for more photo view at..[click here]

1 Comment:

  1. k@m! CeR!@.... said...
    Jai....
    BgGe nye aK ad muke ak Kat BLok Ko...
    hehe....:)
    aK ni comey gak kN...
    lala~~~

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online