Monday, August 31, 2009

Yatie chomeyl'ss giveaway-kisses of love


lately aku susah sangat nak on9...hm..
nasib baik la ade lagi peluang nak join contest cik yatie comel ni...
lame dah aku upload banner contest ni..entry nye je baru menyusul...
hopefully leh la menang hadiah dari jepang...kan cik yatie kan..??

***pic ni member aku snap mase kami wat lawatan ke Airport Subang...
in purposely snap pic ni special task untuk join contest cik yatie comel..
meh aku nak cite skit sal member aku sorang ni...

dilla name dia ni...
dila ni on of our gajebo team..cute je..
tak padan ngan pendek..jalan laju gile...
dila ...sungguh pelik ko ni...

tapi aku suke je kawan ngan ko..tak kisah la berape banyak kali kite gaduh..
berapa banyak kali aku sound ko bile ko kacau aku tido..i don't care...
i really2really don't care berapa banyak buruk dalam relationship kite...
sebab ade satu
KASIH dalam relationship ni,
dah cukup wat kan aku sayang ko sampai bile2....


***relax je muke dilla bile kna cium...padahal sebelum tu dia asyik tanye je..
"jannah nak watpe pic ni..??jannah nak wat pe pic ni..??jangan jual tau.."
sebenar nye dia tak tahu pon ape sebab nye kami snap pic dia kna kiss...
sebenarnye tak kisah pon dapat ke tak hadiah nye..
yang penting moral of the entry cik yatie...
selame ni kite tak kisah pon kite ade pic cium orang yg kite sayang ke tak...
sejak cik yatie purposed pertandingan ni la baru aku buka mate..
kite jarang show our love to someone special in our life...

from now on,aku suke je mintak kawan2 aku snap pic cium..
mane la tahu next year dah tak jumpe lagi..
leh la aku gelak2 tgk pic korang kena cium...
ok la..
hopefully leh la menang hadiah dari cik yatie with her hubby...




Terms & Conditions :

  1. This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl
  2. Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified)
  3. Upload the banner of this contest to your sidebar
  4. Only ONE picture per entry
  5. Leave the link to your entry here to inform me that you've join this contest
  6. This giveaway is open to Malaysia residents only and runs from now until 5 p.m (GMT +8:00); August 28, 2009.
  7. Hm..cik yatie dah drag tarikh nye..awal kan skit...
3 p.m (GMT +8:00); August 24, 2009.

3 Comments:

  1. yatie chomeyl said...
    hehhe penutup segala penyertaan..good luck :)
    ~FARAH~ said...
    gudlak...
    suke bc blog nie...:)
    link2 folow2 yek...
    www.myangels-love.blogspot.com
    ShuSyi said...
    huh..power r..hhaahaha kasih kakak pada adiknya

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online