Saturday, June 26, 2010

Offer..JPJ..GossipGirl..Lois..=pokai

yeah..hari ni UO ade offer..sempena menyambut ulangtahun kewujudan mereka yg ke-18 and sesi menge'pow' ibu berjaya ye.. and esok saya mahu ke MEGA.. langsaikan hutang, terus booking ujian JPJ pada Jumaat minggu depan.. wow.! sangat soon tu... biar la.. saya mahu cepat2 punya lesen memandu supaya saya boleh pinjam kereta abah.. and boleh drive, my beloved 'man' will seat beside me relax2.. hihihi... semoga saye lepas la ujian tu nti...

Sape layan cite Gossip Girl..?hm... saya minat giler ok...giler..giler...suke.. saya ada simpan full episode of year one till year two.. and now.. year 3 dah kuar kat 8TV.. ya i know.. saya ketinggalan.. saje nk tulis kat sni... suke giler tgk mereka berdua ni.. sangat romantik ya.. lg2 part mereka kat skolah ok.. best student and yet.. still couple.... so adorable..


and masalah terbaru.. saya ada habit yang sangat tak bagus.. suke lepak kat kedai DVD, borak2 dengan kakak yg jual tu.. dia ceritak at sy sal semua series kat kedai dia.. wowo.. sangat teruja.. kuar duit beli.. selagi ada duit nak beli.. dan kini saya sudah pokai ok.. plan mahu beli kasut Lois kna postpone... sungguh sedih ok.. nak2 bile pegi blog kakak ni, terjumpe plak ini...

lagi la buat saya frust menjadi seorang POKAI...wa...POKAI..poket+tak boleh pakai=POKAI...

Wednesday, June 23, 2010

Saya touching..should i stop it..?

Ya..saya touching..tersa diri in sungguh tidak berharga... waaa....kucewa... should i stop doing it..? hm..wondering... mereka buat perkara yang sama untuk saya when the day has come ke..? ha... emo..hormon je ni... so 'sad' please go away... i'm ikhlas ok... so,please go away... i don't want this kind of feeling coz they are my beloved friend... i will do whatever or whenever it takes to make them happy... like it or not i will...

Tuesday, June 22, 2010

Birthday wish to Rasyidah..!!

Just wanna wish you a HAppy Birthday.... yang ke berapa..? 22..? ha...tua dah kamu... Hari ni saya saja je nk wat tribute khas untuk birthday gurl ni... Semoga syida sentiasa happy, diberi kekuatan mental dan fizikal agar syida boleh buat segala keputusan dalam hidup dengan bijaksana... Semoga allah sentiasa teguhkan iman syida dan menjadi seorang muslimah yang dirahmati allah... Semoga allah memakbulkan segala doa dan permintaan syida.. insyaallah, sentiasa dibawah lindungan dan rahmat allah swt...

Ingat tak syida... kite selalu berdua kat kelas... ade je yang nak diceritakan... syida selalu kejutkan saya bila saya ngantuk dalam kelas.. trima kasih syida... sampai saya segan sebab kite baru kenal,dah rapat sangat... nasib la kite ade gajebo yang sangat memahami kita kan... hm...

syida ingat tak..we used to have a great time..with a crazy idea.. kite penah nekad nk jalan2.. tinggal segalanya... kuar dri BMI trus je pegi suatu tempat tanpa hala tuju... tanpa perancangan... saya rindu saat dan detik itu syida.. say rindu... sekarang kite jauh.. saya jauh... tiada lagi moment saya nk mengadu duga dan kecewa saya pada syida... saya rindu detik itu... rindu...

Syida.. jangan marah ye saye publish pic 'hot' kite ni.. Ingat tak syida,kite penah g pow Rodhiah masker dia..hhihihi...semate2... but we have a great time kn... sy rindu saat dah detik itu... pic ni tak penah di pertontonkan pada kawan2... terkekek2 kite gelak bila tgk 'hasil' masker tu.. waaa... i miss you... Maafkan saya syida andai sepanjang persahabatan kita saya ada buat syida nanges, buat syida kecewa... stress dengan cara kerja saya... saya nk syida tahu,setiap ketika syida sedih... hati saya jugak sedih.. kadang2 kecewa dengan diri ni bila saya tak boleh jadi yang terbaik untuk syida.. malangnya.. inilah cara saya... saya harap semua kawan2 sedia terima sapa apa ada nya... and saya nak syida tahu..saya usik syida coz nk syida senyum.. saya happy bila tgk syida senyum.. so... Di hari meraikan ke'tua'an kamu ini..saya harap syida happy2 selalu ya...

**maaf,tahun ni tak de hadiah birthday untuk kamu... budget tak de lor.. poket pon semakin menipis ni... hanya doa dikejauhan je dapat dipanjatkan... hihihi...

Tulis dari hati

Sorang sahabat saya berkata "tulis lah dari hati kerna hati mu tulus dan suci"
lately,saya sering menatap laman post ni..tapi tak tahu nk tulis apa...
jiwa kosong... sebenarnya banyak nak diceritakan pada pembaca semua...
even tak de peminat,tapi saya kena jaga hati 109 follower saye tu...
Saya nak ucap beribu-ribu lemon pada insan ini, kerana mereka follow blog saya...
saya tahu,mereka semua silent reader... tak tahu nk comment ape ye?
hm.. takpe sahabat.. bacalah.. saya hanya tulis dari hati... mungkin bentu penulisan saya tak seindah mana... tapi akan saya usahakan supaya luahan saya dapat disampaikan dgn baik dlm bentuk penulisan... Saya dalam proses memulakan hidup baru, selepas apa yang berlaku, banyak perkara yang saya belajar.. lebih2 lagi makna sebuah pengorbanan dalam kehidupan...
insyaallah,entri akan datang akan menyusul dengan perkongsian pedih,rasa saya..tunggu ya..

Wednesday, June 16, 2010

I LOVE YOU MARA Part 3:Sampai hati awak...

Sampai hati awak amieza...knapa awak buat saya mcmni... hari2 saya called awak,tanye mcne surat rayuan saya.. kenapa saya jumpe En.azemi tadi,dia kate tak dapat pon surat saya tu..? ape awak buat dengan surat saya..? kerana awak la saya tak dapat peluang tu... satu hari nanti awak akan rasa berada ditempat saya.. mungkin masa tu kerani hospital lupa nak hantar rayuan awak untuk bantuan penderma jantung.. maybe jantung tu untuk anak kesayangan or sape2 la yg awak sayang.. saat dan ketika itu, awak ak datang kesal atas apa yang awak buat pada saya ni... allah akan balas setimpal.. insyaallah satu hari nanti,saya akan dapat apa yang saya nak... awak tu,ingat, saya tak kan maaf kan awak...

Friday, June 11, 2010

Buddy yang semakin menjauh


My buddy.. dia semakin menjauh.. tak tahu apa silapnya.. dia seakan2 semakin menjauh... hati ini terusik dek kerana dah terbiasa mengadu bercerita dengan dia.. hm... kawan.. sahabat.. abang.. semua adalah dia.. beb.. kau dah nak pegi jauh.. aku harap kau tak kan lupa aku.. even kau dah ade yunk tersayang kau tu... i just want you to know that you are my everything.. even tak kan tercapai tangan ini mengapai.. even tak terdengar telinga ini gelak tawamu lagi... yang pasti.. jauh mana pun kau berlari pergi.. kau akan kembali lagi.. hakiki.. sebagai sahabat, best buddy, i will always be here for you beb.. susah mahupun senang.. always.. aku tahu ko tak kan bace.. coz what? kau lupa addURL aku.. haha.. takpe la.. aku phm kedudukan aku yg sebenar... insyaallah suatu hari nanti kau akan ingt juga.. Dikejauhan ini..aku mendoakan kau happy..selamat sewaktu bertugas.. mana saja kau pergi.. ingat... Allah sentiasa memerhati.. jaga lah iman, jagalah hati.. kerna allah sentiasa melindungi yang pasti...

 

blogger templates | Make Money Online